Petrus Zijlstra

Drs. P. Zijlstra RB

Petrus is, als boerenzoon, een fiscalist met sterke affiniteit met de agrarische sector, In 1998 heeft hij zijn opleiding Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen afgerond. Na 4 jaar gewerkt te hebben bij een groter accountantskantoor als belastingadviseur, is Petrus sinds 2003 werkzaam bij ons kantoor als fiscalist. De werkzaamheden van Petrus bestaan uit het geven van belastingadvies en het voeren van fiscale bezwaar- en beroepsprocedures.

Naast fiscalist is Petrus ook auteur: hij schrijft voor Kluwer in het ‘Handboek voor de fiscaal adviseur in de agrarische sector’. Petrus staat ingeschreven als fiscalist bij het Register Belastingadviseurs.

 

Contact opnemen

Tjalling Fleer

T. Fleer MSc RB

Sinds 2009 is Tjalling werkzaam als fiscalist en heeft hij ondertussen veel kennis van de agrarische sector opgebouwd.  Als fiscalist houdt hij zich  bezig met het voeren van fiscale procedures tegen de Belastingdienst en fiscale advisering van ondernemers.  Tjalling schrijft voor Kluwer mee aan het ‘Handboek voor de fiscaal adviseur in de agrarische sector’ en incidenteel voor het vakblad ‘Land- en Tuinbouwbulletin’.

Tjalling heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn masterdiploma voor de studie fiscale economie behaald. Ook hij staat ingeschreven als fiscalist bij het Register Belastingadviseurs.

Contact opnemen

Maurice de Vos

M. de Vos

In 2016 is Maurice, naast zijn studies fiscaal recht en Nederlands recht, begonnen als stagiair bij Bastide advocaten en fiscalisten. Al snel groeide dit uit tot een functie als werkstudent.

Met ingang van 1 september is Maurice als junior fiscalist in dienst gekomen. Met veel plezier werkt Maurice aan het schrijven van processtukken voor fiscale procedures en het geven van advies aan zowel MKB’er als ondernemers in de agrarische sector.

Naast zijn werk is Maurice bezig met zijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op

050 313 51 45

“Juist omdat agrarisch niet mijn specialisme is, is het fijn om op Bastide terug te kunnen vallen. Dan weet ik zeker dat het goed komt.”


Johannes Prakken Bruins administratie - belasting - advies