Fiscaal advies

Waarom zou u voor het advies van Bastide kiezen?

De fiscalisten van Bastide zijn gespecialiseerd in de MKB-sector en werken met veel plezier voor de agrarische sector. Zij volgen met belangstelling maar ook kritisch de ontwikkelingen van de laatste tijd in de agro-sector om de klanten daarmee van een evenwichtig en reëel advies te kunnen voorzien.

Doordat de fiscalisten ook mede-auteur zijn van het ‘Handboek voor de fiscaal adviseur in de agrarische sector’ van de Kluwer en artikelen schrijven voor het vakblad ‘Land- en tuinbouwbulletin’, blijven zij bij met de actuele fiscale ontwikkelingen.

 

Fiscale procedures

De fiscalisten adviseren en procederen. Een groot deel van hun tijd worden besteed aan het voeren van fiscale bezwaar- en beroepsprocedures bij zowel de Belastingdienst, Rechtbank, Gerechtshof als de Hoge Raad. Zij staan u graag bij in uw geschil met de Belastingdienst.

 

Samenwerking met andere specialisten

Onze fiscalisten richten zich op fiscale vraagstukken. De agrarische sector kent echter veel meer facetten. In gesprekken met klanten komen er regelmatig andere vragen en zaken aan het licht die buiten de kennis en kunde vallen van de fiscalisten. Hierbij kan gedacht worden aan vragen betreffende subsidies, productierechten, fosfaatrechten en geschillen met het RVO. Voor dat soort vraagstukken wordt samengewerkt met of de aanwezige advocaten op het eigen kantoor dan wel met andere specialisten in de agrarische sector.

Wij verwijzen hiervoor door naar de pagina met referenties.

Referenties

Juridisch advies

Bij Bastide zijn ook advocaten  en juristen werkzaam met veel ervaring in de agrarische sector. Hierbij kan gedacht worden aan pachtzaken en onteigeningsproblematiek. De fiscalisten werken dan ook intensief samen met onze juridische collega’s van Bastide.

Kijkt u voor meer informatie ook op de website van Bastide advocaten en fiscalisten te Groningen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op

050 313 51 45

“Juist omdat agrarisch niet mijn specialisme is, is het fijn om op Bastide terug te kunnen vallen. Dan weet ik zeker dat het goed komt.”


Johannes Prakken Bruins administratie - belasting - advies