Cursusdata 2020 bekend! U kunt zich nu inschrijven

Nieuws

Cursus Fiscaal Agrarische Actualiteiten 2020

De cursusdata voor het jaar 2020 zijn bekend. U kunt zich nu inschrijven voor deze terugkerende korte cursus om u up-to-date te houden met de agro-fiscale ontwikkelingen.

 

U kunt zich hier inschrijven!

 

Docent
Petrus Zijlstra (werkzaam bij Bastide Advocaten & Fiscalisten) verzorgt periodiek bijeenkomsten voor diverse accountants- en administratiekantoren waarbij de laatste jurisprudentie en praktijkervaringen behandeld worden en waarbij er ruimte is voor inbreng van eigen vragen of casussen.

Opzet en inhoud
De bijeenkomsten beginnen om 16.00 en eindigen om 18.00. Ontvangst is vanaf 15.45.

De insteek van de cursussen zal een praktische benadering zijn van de relevante fiscale regelgeving en de zaken waar een accountant, administrateur of agrarisch bedrijfsadviseur in de praktijk mee te maken heeft. Om die reden is er ook de mogelijkheid tot inbreng van eigen casussen en vragen.

Kosten
De kosten bedragen per bijeenkomst € 100 (exclusief BTW) per persoon.

Annuleringsvoorwaarden
Na inschrijving kan er kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk twee weken voor de startdatum van de cursus. Bij latere annulering is 50% van de kostprijs verschuldigd. Vervanging door een collega is altijd mogelijk.

Aantal deelnemers
Om een goede en betrokken sfeer mogelijk te maken, is er een maximum van 20 deelnemers per cursus.

PE-punten
Het aantal punten voor het Register Belastingadviseurs zal naar verwachting 2 PE-punten zijn. Bent u lid van het NBA dan dient u voor de eigen registratie zorg te dragen. Voor NOAB-leden kan een bewijs van deelname worden verstrekt.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in het Van der Valk Hotel te Drachten (Lavendelheide 4) en Assen (Balkenweg 1).